Een klein beetje motivatie van mij voor jou.

536852-Arnold-Schwarzenegger-Quote-You-can-have-results-or-excuses-Not.jpg

 

Het is Maart, nog steeds grauw, koud en nat en helaas is je januari motivatie alweer verleden tijd. Klinkt bekend hé. Gooi daarbovenop het besef dat, als je nou net zo hard je best had gedaan in de sportschool als dat je bezig bent met het zoeken naar motivatie, je waarschijnlijk al summerproof was geweest.

Fitness moet leuk en lekker zijn, maar soms zie je het leuke en lekkere er gewoon ff niet aan af. Daarom hier 5 motivatiepunten die je helpen om toch naar de gym te gaan.

 

 

  1. Kijk eens in de spiegel!

Die is makkelijk hé? Maar serieus. Kijk eens in de spiegel en beantwoord deze simpele vraag: ben je blij met wat je ziet? Ja? Mooi, blijf lekker op de bank liggen en geniet van het zoveelste worstenbroodje dat je, of wel of niet, schaamteloos wegwerkt. Bevalt het toch niet? Wake up, get up en doe er wat aan. Van niks doen wordt het niet beter en zeg nou zelf, jij bent veel te goed om jezelf tegen te laten houden door een beetje kou en nattigheid.

 

  1. Het weer wordt vanzelf beter, jij helaas niet!

Dat is lullig he. Het weer wordt gewoon vanzelf beter, de dagen worden vanzelf langer en het wordt vanzelf warmer. Daar hoef je helemaal niets voor te doen. Ging het maar hetzelfde met je lichaam. Newsflash! Dat zal nooit gebeuren; de enige reden waardoor je lichaam zal veranderen is als jij de controle neemt en er aan gaat werken. Je weet dat je het waard bent.

 

  1. Omdat je niet aantrekt wat je wilt maar wat je bent!

Oke, dat klinkt heel zweverig en we gaan absoluut niet de diepte in, maar heel simpel gezegd trek je het soort mensen aan die bij jou passen. Dit klinkt heel oppervlakkig, maar bare with me. Fitte mensen trekken fitte mensen aan. Mensen die bezig zijn met zichzelf verbeteren, hun welzijn en hun geluk trekken mensen aan die daar ook mee bezig zijn. Laten we eerlijk wezen, aandacht van iemand die er goed uitziet is iets wat we allemaal willen, maar wat we willen is niet wat we krijgen. We krijgen alleen wat we zijn. In andere woorden kan je zeggen dat wanneer jij aantrekkelijk bent door de wijze waarop je invulling geeft aan je leven en lichaam, je de kans vergroot dat je een ander aantrekkelijk persoon eerder aantrekt. Nou dat is toch dubbele winst. Jij sexy en de persoon met wie je wilt zijn is sexy. Dat laatste is natuurlijk intens oppervlakkig. Bedank me later maar ;).

 

  1. Summer not of summer hot, jouw keuze!

Te simpel, maar je weet dat het zo is. Excuses don’t burn calories en andere sneue quotes die je al te vaak hebt gehoord maar dat maakt het niet minder waar. Je hebt nog vier maanden en dan is het zomer. Ben jij dan NOT of HOT? De keuze ligt bij jou.

 

  1. Ik vond de 4 bovenstaande motivatie punten eigenlijk al goed genoeg. Ga lekker naar de gym, want de zomer staat voor de deur en die beach body komt gewoon niet vanzelf. Met liefde…

Oh, je bent er nog. Ik dacht dat je nu al wel fietsend door de regen op weg naar de gym was. Ik in ieder geval wel.

 

Laters, ik ben gymmen J

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s