Moet jij weten.

giphy

Ik schreef er vorig jaar al een blog over.

 

Bekijk t lekker zelf ff.

 

Dat vind ik nog steeds, meer nog zelfs dan toen.

Ik ben een soort van lifestyle anarchist. Ik heb een hekel aan een gevestigde populariteit orde waaraan je je moet conformeren.

 

Doe wat jij wilt ongeacht de populariteit van hetgeen je wilt doen.

 

Een tijd geleden werd het wat populairder om met krachttraining te beginnen, misschien heb je dat wel mee gekregen. Anyway, daarop volgde de hype om op het podium te staan en daarmee volop Instagram te gaan.

 

Die hype neemt nu af en er zijn kritische geluiden. Eerlijk is eerlijk, die kritische geluiden zijn ook gericht op het hoe i.p.v. het wat maar dat is een andere discussie. Over het algemeen is de fitte community wel weer een beetje klaar met bikini babes en bodybuilders.

 

“prima”

 

Dat wisselt trouwens dynamisch en grillig snel want amper 5 jaar geleden zaten we nog volop in de gezondheidsrevolutie en kon je je derriere niet draaien of je zat met je snoet alweer in een chia-gevoerd beefburgertje met een 100% ultra-organische hennepzaad shake.

 

Maar dat betekent niet dat jij daar maar in mee moet gaan.

 

Als jij ondanks of wellicht wel dankzij de kritiek nog steeds een ultra strakke bikini atleet wil worden of je leven door wilt brengen als een veganistisch plantje moet je dat lekker zelf weten.

 

“kom er lekker zelf achter”

 

Je leven is net een film, je speelt m af en pas aan het einde heb je de antwoorden. Saai toch als iemand alles spoilert voor je.

 

Wat bedoel je daarmee Nick?

 

Nou, dat mensen nu bijvoorbeeld heel hard roepen dat het niet waard is om voor een bepaald ideaalbeeld van jezelf te gaan. Laat mij dat lekker zelf ontdekken want anders blijf ik mijzelf altijd afvragen hoe het geweest zou zijn als ik niet naar die tut had geluisterd die het al wel had meegemaakt.

 

“hou gewoon je waffel dicht”

 

 

Creëer je eigen verhaal, maak je eigen wereld en ontdek wat wel en wat niet werkt voor jou.

 

 

Even terug naar die kritische geluiden he. Die zijn er altijd, het maakt echt geen tiet uit wat je doet want er zullen altijd kritische mensen zijn. Zo kan jij bij het lezen van dit stuk denken, jeetje wat is dit ruk geschreven zeg of denk je misschien wel wat een toffe appel dat ie dit zo op papier zet.

 

Het maakt echt niets uit.

 

Wat wel uitmaakt is dat je iets doet waar jij blij, voldaan en gelukkig van wordt. Advies aannemen van mensen met ervaring kan altijd maar uiteindelijk zal je het echt zelf moeten ontdekken. Doe je dat niet dan blijft dat knagende stemmetje er gewoon zitten en denk je op je 80e  alsnog; had ik het toch maar gedaan.

 

Een ding is zeker en dat is dat niemand een saaie zeur zonder verhalen wil zijn dus ga erop uit, kijk, doe, faal, behaal, val, sta op, riskeer en leef.

 

Met liefde.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s