Waarom jij eigenlijk gewoon knetter goed bent.

great-gatsby-whos-awesome-e1424975069140

Wie bedoel je nou?

Nou gewoon, jij.

Ik?

Ja, jij ;).

Waarom dan?

Omdat je je best doet, omdat je dag in dag uit bezig bent met jezelf verbeteren (tenminste, ik ga er vanuit dat je dat doet), omdat het niet altijd even makkelijk is maar je toch doorzet, omdat je te maken hebt met niet alleen nutteloze, inhoudsloze maar ook ronduit gemene kritiek en omdat je je daardoor niet laat weerhouden.

 

En soms heb je er gewoon geen zin in en is het enige wat je wil doen jezelf gewoon volstouwen met een lading Oreo koekjes terwijl je op de bank zit te Netflixen.

 

“guilty” 🙂

 

Soms doe je dat ook gewoon echt maar dat terzijde.

 

“een fles wijn is ook oké”

 

Aaaanyway, je doet gewoon je ding, oké je doet dat ding wat je op Instagram hebt gezien maar dat maakt niet uit want dat doen we allemaal.

Als iemand anders het kan dan kan jij dat ook.

Ok, je bent dus bezig met een semi flexibele leefstijl welke je technisch stiekem een beetje afkijkt van Instagram en af en toe heb je een total breakdown waarbij je in een avond een liter wijn, 500 gram chips en 3 pakken koekjes wegwerkt.

 

Maar je doet het dus wel.

 

Dat je het van Instagram hebt is trouwens helemaal niet erg.

 

Vroegah, toen insta nog niet bestond moest je het met Linda en Margriet doen. Je kon niets liken of commenten en je had ook geen volgers. Redelijk eenzaam maar je kon er wel over vage zooi lezen die een soort van te maken had met gezonde leefstijl dingen. Dat kan nog steeds trouwens maar Instagram is wel wat populairder, misschien omdat het gratis is of omdat je er je ego kan laten strelen of gewoon omdat iedereen het doet.

Ok, ik dwaal af.

 

Terug naar jou.

 

Want weet je nog het moment waarop je met dit gekke verhaal begon? Dat moment waarop je besefte dat jezelf 4 keer per week volstoppen met zoete zooi niet het antwoord is naar jouw geluk?

 

Je besloot dat het anders moest en dus ben je gaan veranderen, je bent er misschien nog niet maar je bent er wel mee bezig en dat is tof.

 

Dat is tof want je neemt controle over je eigen leven en je zit nu zelf achter het stuur. Ja oke, een stuur zonder krachtbesturing en soms raak je in de slip maar dat maakt het nog veel toffer want dat betekent dat je het helemaal zelf doet.

 

En voor het geval dat je je nog zorgen maakt of andere mensen daar wat van vinden.

 

Gewoon lekker niet doen. Ja, of wel maar dat moet je zelf weten want je schiet er niets mee op ;).

 

Oke, nou lekker zoet allemaal Nick.

 

Klopt, maar ik vind je nog steeds tof en als we het daar in ieder geval over eens kunnen worden dan is mijn blog gewoon geslaagd en kan ik verder met gymmen en oreo koekjes eten.

Laters.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s