bilfies, #bootybuilders en #twerkclasses

blog_overview_howtogetabiggerbootyfast

Man of vrouw, het maakt allemaal niets uit. Ben jij gek op mooie ronde billen dan leef je in een prachtige tijd. Mocht je het nog niethebben gemerkt omdat je wellicht zo’n zeldzaam persoon zonder Instagram bent, we leven in het tijdperk der bilfies, bootybuilders en twerkclasses.

Het is oke, je hoeft je er niet voor te schamen, je mag er best voor uitkomen. Je bent gek op mooie ronde billen en dat is ook niet zo raar want de meeste mannen en sommige vrouwen zijn zo geprogrammeerd. Iets met vroeger en kunnen overleven als soort. Lang verhaal, gaan we niet aan beginnen.

 

Anyway, nu in 2016 is het dus helemaal in om een kont te hebben. Dat geldt voor zowel mannen als voor vrouwen. Maar wat als je dat nou niet hebt?

 

Dikke pech of valt er nog wat aan te doen?

 

Volgens hashtags als #shesquats en #bootybuilders wel. Die hashtags gaan er zeg maar om dat als je maar genoeg squats doet en foto’s van je bips op Instagram post je vanzelf die mooi derrière krijgt. Vooral die laatste is erg belangrijk want dat zijn de zogenaamde bilfies, know your stuff.

 

Helaas pindakaas is dit natuurlijk niet helemaal hoe de echte wereld werkt en spelen er wat meer factoren mee dan alleen squats en bilfies.

 

Zo zijn er bijvoorbeeld genen, je weet wel die toevallig bij elkaar geraapte stukjes DNA die als je geluk hebt voor een mooie ronde bilpartij zorgen. Voor veel mensen is de samenstelling van die stukjes DNA echter wat minder fortuinlijk en dat maakt van hun ongelukkige slachtoffers die opeens gaan toegeven aan rare dingen zoals een 30 dagen squat challenge.

 

Dan hebben we nog oefeningen die wel degelijk een goed effect hebben op de billen maar dat is eigenlijk maar droge theorie. Het komt er op neer dat de squat een super oefening is als het gaat om het trainen van je benen maar eigenlijk maar middelmatig presteert als het gaat om het bouwen van een kont.

 

Zodra je je dat beseft kan je ook meteen stoppen met die bijzonder misleidende shesquats hashtags. Ter verdediging van die hashtag moet ik wel zeggen dat het lekker klinkt. Ik bedoel #shehipthrusts, #shedonkeykicks of #shecablepullthrought klinkt natuurlijk voor geen meter ook al zijn die oefeningen honderd keer effectiever als het gaat om werken aan je bilspieren.

 

Dus, ga lekker aan het werk in gym. Neem dat achterwerk 2 keer per week goed mee in je training en met een week of 8 consistent trainen ga je progressie zien. Probeer alleen wel je verwachtingen een beetje te managen.

 

Het zou natuurlijk mooi zijn als erhier een top 10 lijstje van beste bilspier oefeningen zou staan maar ik vertel je veel liever dat het wetenschappelijk is aangetoond dat vrouwen met een gebogen rug van 45 graden het meest aantrekkelijk zijn. Iets met evolutionaire eigenschappen en een prikkel in het mannelijk brein. Kijk maar ff wat je met die info doet.

 

Fijne dag.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s